ANANAS-GLAZE
- ¼ ananas, blendet med lidt juice eller vand
- 3 spsk. mørk farin/sirup
- 1 spsk. sennepspulver
- 1 tsk. finthakket mynte
Bland de tre første ingredienser i en gryde, og bring blandingen i kog. Sluk for varmen, tilsæt mynte, og lad glazen køle af. Opbevares i et skoldet glas, indtil du skal bruge den.
HONNING-GLAZE
- 2 spsk. honning
- 2 spsk. stødte kryddernelliker
- 2 spsk. allehånde
- 2 spsk. ingefærpulver eller 1 spsk. frisk ingefær
- 2 spsk. appelsinjuice
- 2 spsk. engelsk sennepspulver
- 2 spsk. cognac
Bland alle ingredienserne sammen, og bring blandingen i kog. Køl glazen af. Opbevares i køleskabet, indtil du skal bruge den.
ABRIKOS-GLAZE
- 2 spsk. abrikosmarmelade
- 1 spsk. hakket abrikos
- 2 spsk. frugtchutney
- 1 spsk. tomatpuré
- 2 spsk. Verjuice/sherry/dessertvin
- Saft af ¼ citron
- 1 knivspids salt
Bland alle ingredienserne i en kasserolle. Bring blandingen i kog ved middel til svag varme. Lad glazen simre i 1 til 2 minutter, indtil blandingen er jævn og blank.